Søk

Lets talk nails

I det siste har jeg sikkert skiftet neglelakk like ofte som sokker og undertøy. For jeg har nå i det siste hatt helt dilla på neglelakk. Og jeg skjønner ikke helt hvorfor. Fordi jeg har alltid hatt korte negler eller påsatte. Enten limt på selv og fikset eller fra salong. Men har lagt mer og mer merke til andre som bare har hatt sine egne negler, latt de få litt stell og litt neglelakk og det er jo super fint. Jeg har lenge vurdert å dra til salong for å sette på nye. Jeg hadde super fine babyboomer negler i sommer. Men problemet blir vel at jeg sliter med å skrive fort på tastaturet. Hahah, jeg tuller ikke. Det eneste som hemmer meg med lange negler er akkurat dette. Stort sett alt annet greier jeg helt fint uten problemer men å skrive på pcen blir en utfordring. Og da noen dager er mer hektiske enn andre så er det greit å kunne skrive fort og ikke bruke en evighet på det fordi man har for lange negler og kommer borti alle andre bokstaver enn det man egentlig skal. Det høres kanskje teit ut men dette er den ene og fulle grunnen til at jeg ikke har dratt i salong og fikset nye. Jeg har holdt meg til en god håndkrem de siste to månedene og så filt til neglene mine. Jeg har også brukt klar neglelakk så neglene ikke skulle brekke av, da det nå er kaldere og tørrere ute har de lett for å brekke. Nå har jeg fått en lengde jeg syntes er fin og derfor påført litt farge oppi det hele!


Jeg har nå brukt disse to. Jeg har for lengst lagt min elsk på matt neglelakk og tror det er den eneste gangen jeg har farge på neglene. Altså kun om de er matte. Jeg kjøper stort sett neglelakk på HM, og den klare neglelakken derifra er super for deg som vil ha dine egne negler men ikke brekke dem. Den beskytter veldig godt. Utenom det er de fargede neglelakkene mine stort sett fra HM, Essie eller Isadora. Og jeg er fornøyd med de, i den rekkefølgen også.

Enkelt og greit. Det kan tunge vel så godt. Til hverdags og på jobb. Sånn som nå i den kommende party sesongen med mye glitter og stas kunne jeg godt satt på negler i salong. For det er jo veldig fint og jeg vet om en veldig flink negl salong her jeg bor. Så kunne absolutt gjort dette nå en gang i nærmeste fremtid. Men ellers til hverdags og slik syntes jeg faktisk dette duger. -Cecilie Hansen