Søk

Mørketid & fornyelse

Det er nok en gang den tiden på året hvor mørket henger over oss større og større deler av dagen. Og mange kjenner nok på at de savner litt lys og varme. Jeg også kunne tenkt meg å se mer av sola enn jeg gjør akkurat nå. Men samtidig så bruker jeg denne mørketiden som inspirasjon både når det kommer til interiør og mote men også på det nye designet mitt! Denne gangen har jeg gått for noe jeg ikke har hatt før. Et mørkere og mer kontrastrikt design som jeg har brukt noen uker på. Jeg har jobbet og forandret og så forandret igjen og så fjernet og lagt til noe og holdt på sånn til jeg ble fornøyd. Jeg finner alltid noe jeg kan pirke på og forbedre. Og derfor har det tatt litt tid. Og jeg har brukt mye tid på å sette meg inn i hvordan å designe og utforme en nettside og syntes det er veldig moro når jeg sitter igjen med et ferdig produkt! Håper dere liker det, og at det er med på å gi meg litt ny inspirasjon og motivasjon til mine sosiale kontoer!

-Cecilie Hansen (sessahansen)