Søk

Make it new again

Nå er det tilbake til dette med gjenbruk! Jeg starter uka med å dele ennå et tips om hvordan å bruke gamle ting og gjøre det nytt igjen! Og dette er noe jeg syntes er veldig sjarmerende. Jeg fikk forrige mandag med meg to stk lamper hjem fra besteforeldrene mine. De ønsket egentlig å kvitte seg med de da de har skaffet seg nye. Men jeg syntes de var så utrolig fine og tenke at med en ny lampeskjerm vil de jo bli super kule på mitt rom! Nå har jeg riktig nok ganske mye sølv på rommet men har rett og slett gitt litt "f" og satt de opp sammen med alt jeg har i sølv også! Jeg syntes de var for fine, og så syntes jeg det er hyggelig og sjarmerende å kunne ha noe som mine besteforeldre har kjøpt og hatt. Arve gjenstander syntes jeg er så koselig! For ofte blir jo det som var inn før trendy igjen!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)