Søk

Min 17 mai

Det ble i år en litt annerledes 17 mai enn vi alle tenkte oss for noen måneder siden. Ennå vil jeg si at jeg syntes folk landet over har gjort en god jobb med å få det beste ut av dagen, tross situasjonen. Landet over ble det feiret, og jeg og min familie gjorde også det beste vi kunne ut av dagen. Vi hadde en familie middag med grillmat og snadder. Etter dette bestemte jeg meg for å gjøre den gode gjerning å ta på meg å kjøre noen venner i området som skulle forflytte seg fra A til B. Det var merkverdig stille på veien og rundt omkring. Eneste bevisene jeg fikk på at folk feiret sammen var vel med å sjekke Snapchat og Instagram. Men var godt å se at folk gjorde det beste ut av dagen!Glansbilde det siste her ja, midt i et blunk. Og til dere som lurer, yes det er mozell i champagne glass. For stemningens skyld! Håper dere hadde en super fin 17 mai! -Cecilie Hansen (sessahansen)