Søk

Min første

Det er liksom litt stort. Alt man gjør første gang er litt stort og litt skummelt men samtidig spennende. Og det var følelsen jeg satt med. Jeg syntes det var mest spennende da, selvom jeg følte det på meg at jeg skulle gjøre noe jeg aldri hadde gjort før og jeg ante virkelig ikke hvordan det kom til å bli. Men jeg sitter igjen med en positiv opplevelse og er glad jeg gjorde det.


Jeg tok på mandagen, 25.06.2018 min første tatovering. Haha, smal sak tenker vel fler av dere? Nope, ikke for meg. Jeg har alltid vært imot det, eller aldri selv vært noe begeistret for tatoveringer. Men de siste årene har det skjedd mye, og jeg ville bare tatovere meg om det var noe som ga mening eller hadde en historie rundt det. Og både mamma og Ingrid (som ble med meg som moralsk støtte) var like sjokkerte over at jeg skulle tatovere meg. Det var liksom noe de aldri trodde jeg skulle finne på å faktisk gjøre. Og måtte le litt når mamma, som forståelig nok er skeptisk eller ikke skjønner at jeg virkelig ville dette spør om jeg ikke skal ombestemme meg eller droppe det. Og når selv venninna mi står ved siden av meg i det øyeblikket det skal til å skje og sier "trodde aldri du skulle gjøre dette her". Jeg lo, for tydeligvis har de hørt tidligere at jeg har sagt at jeg aldri skulle tatovere meg. Men nå må jeg bare pent innrømme å ha snakket mot meg selv heh.Tatoveringen min "faith", har ingen ting med noen religiøs tro å gjøre. Den har for meg to betydninger. Den er for det første en liten påminnelse, om å ha tro på seg selv, drømmene sine, livet sitt og på andre. Og den andre grunnen til hvorfor akkurat dette var det jeg tatoverte er en liten "guilty pleasure". Pappan min og mamma min har opp gjennom årene hørt mye på Wham og George Michael. Og på grunn av det har jeg også hørt mange av sangene dems. Etter at George Michael gikk bort i 2016 har jeg fått et nytt forhold til låtene hans og dems. Og George har en sang som heter Faith, som pappa alltid har hørt mye på. Og omhandler akkurat dette med å ha troen på seg selv. Så det er to forskjellige ting denne tatoveringen symboliserer for meg.


I tillegg tok jeg den hos ei jeg kjenner, som er like gammel som meg. Og syntes det var mer stas om ei jeg visste hvem var skulle få tatovere min første tatovering. Det er mer gøy å se tilbake på det da, og vite at det ikke var en hvem som helst som gjorde det og at tatoveringen har en betydning for meg.Jeg kommer nok aldri til å tatovere noen store bilder eller "kunstverk" på kroppen. Men jeg syntes små symboler som har en historie er litt fine, så det er nok det jeg vil holde meg til om det med tiden skulle bli en til. Men mange blir det nok ikke.

Er i alle fall veldig fornøyd og anbefaler på det sterkeste om du skal tatovere deg og bor på øvre romerriket å kontakte Marlene Knudsen @knalene_art på Vidavidatattoo i Maura.