Søk

Mission Complete

Denne uken har vært hektisk og utfordrende. Jeg har hatt et kappløp med tiden hele uka. Døgnet skulle hatt fler timer rett og slett. Jeg har hatt avtaler, jobb, trening, kurs og i tillegg gått med dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått tatt meg noe tid til å blogge. Det har bare vært veldig overveldende. Det startet med en nok så rolig mandag forsåvidt. Jobb og trening som er en helt vanlig dag for meg. Tirsdagen var det mye spørsmål og meldinger rundt avis artikkelen min og jeg valgte også da med vilje å ikke skrive denne dagen. Onsdagen var det på`n igjen med trening og jobb, så avtale i Oslo på kvelden.

Etterfulgt av en Torsdag hvor jeg startet dagen min med en telefonsamtale jeg hadde avtalt, og etter dette ble dagen totalt snudd på hodet. Jeg jobbet hardt for å legge om alle planene mine for å få alt til å gå opp.

Image Akademiet


Dette skjerfet (Saint Tropez 399,-) og kåpa (ICHI 1 399,-) får du sånn btw der jeg jobber. Elsker skjerfet med litt Holzweiler look alike!!


Jeg fikk nemlig brått tilbudet om å delta på et kurs på Image Akademiet i Oslo kl 19.00 og hadde egentlig planlagt dagen fra jeg stod opp til jeg egentlig skulle legge meg.

For jeg hadde jo også funnet meg et nytt skrivebord!! Som jeg kommer tilbake til, dette er et lite prosjekt jeg fikk for meg på Onsdagen som jeg skal skrive mer om senere. Men jeg måtte da få hentet dette skrivebordet jeg hadde funnet etter å ha solgt det jeg hadde, også samme dagen!! (jeg liker å kunne kjøpe ting brukt i stedet for nytt om det ennå er pent). Så etter å ha hentet dette skrivebordet, stått i KØ på veien dit og fått litt panikk for å ikke rekke toget innover til Oslo ordnet det seg til slutt. Men jeg var super stresset på toget, gikk inn i sikkert 10 personer på vei dit jeg skulle i byen da jeg helt panisk stresset meg fra Sentralstasjonen og fulgte google maps slavisk. Det var med andre ord, en stressende Torsdag og kunne ikke tenkt meg å ha det slik hver dag.


I dag har dagen vært ganske slitsom den også (ukas klaging), men ikke på samme måte.

Vi var hos dyrlegen i dag med pusen våres. Og for alle dere som har dyr vet dere vel hvordan det er når det skal skje noe med pelsdotten dere er så glad i. Vi oppdaget forrige dag her at han hadde en kul på kinnet. Vi mistenkte et bitt, hvilket stemte. Hadde utviklet seg en byll med værk der som måtte tømmes. Dette da under narkose. I tillegg til å fjerne tannstein. Så etter vi kom hjem fra dyrlegen i dag rundt 11 tiden ca, har vi vært helt totalt håpløse barnevakter alle sammen hjemme. Han har jo ikke vært stødig etter vi kom hjem og ville jo heller ikke ligge stille. Så vi har løpt rundt og holdt i han mens han har vagget og sjanglet avgårde rundt hjemme. Det er akkurat som å være barnevakt på en liten baby som ikke har lært seg ordentlig å gå ennå. Og en skikkelig utfordring å følge med på.

Men det var godt å få gjort det, og han er vel forhåpentligvis selvstendig nok i morgen igjen. I hope haha.


Hadde det ikke så godt i dag, men utrolig tålmodig han har vært. Og en takk til Eidsvoll Dyreklinikk for kjempe god hjelp og behandling. Virkelig utrolig gøy å se hvordan dyrlegene jobber.

Restene av dagen i dag vil bestå av jobb og trening også få muligheten til å slappe av. Jeg kjenner jeg trenger det.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)