Søk

My new mate

Hei og god onsdag! Jeg sitter nå ganske fortvilet og leser artikkel etter artikkel på nett om hvordan å få startet en frosset iPhone x på nytt... Telefonen min har stoppet helt. Og den er så og si ny så kan ikke skjønne det. Den har fungert fint i hele dag og ikke blitt mistet eller fått noen som helst påkjenning! Men, den funker altså IKKE. Skjermen er frosset, uten klokka og dato. Det eneste er bakgrunnen, lommelykt ikonet og kamera ikonet jeg ser. Jeg får ikke swipet opp eller kommet inn på telefonen. Jeg får dratt ned meny skjermen min men får ikke brukt noen av knappene som fører til en app inne på telefonen. Får ikke åpnet kamera heller. Skjønner virkelig ikke hva det kan være. For jeg brukte den for ca 45 minutter siden og nå plutselig funker den ikke. Hvis jeg ikke finner noen fornuftige forklaringer eller råd på nett får jeg ringe telenor eller apple senere i kveld eller i morgen å høre... Blir et tøft døgn i så fall! He-he.. Dette var jo liksom nedtur nr 2 på kort tid da jeg lå rett ut i går med UVI så det holdt!! Har hatt det før og får det veldig lett om jeg blir kald.. Og fy f så ubehagelig og vondt det kan være. Heldigvis hadde jeg lege time i går så fikk medisiner. Og får jeg medz pleier det som regel å gå over etter 24 timer ganske bra. Men over til det jeg skulle vise dere i dag som er LANGT FRA en dårlig nyhet! Jeg fikk pakke fra Junkyard på mandag! Og da må jeg også få lov å rose de opp i skyene for så rask levering! Leveringsbekreftelsen kom søndag og jeg fikk den mandag? Det er bra! Og jeg har bodd i den siden. Så god, litt oversize men i en farge jeg kanskje ellers aldri ville valgt eller skulle trodd passet meg! Men blitt utrolig glad i den!Linker den til dere her! Jeg har min i størrelse S. (Ikke spons)

-Cecilie Hansen (Sessahansen)