Søk

New equipment

Nå gleder jeg meg ennå mer til å dra til Kypros. For nå er jeg i besittelse av noe som kan gjøre dokumentasjonen av turen ennå bedre. Jeg skal ha med meg mitt nye GoPro Hero 6 kamera, med utstyr perfekt for denne turen.

Standard "selfiestang" til gopro og en "dome" til å bruke under vann. Dette kommer til å gjøre at alt vi foretar oss vil bli dokumentert i alle elementer vi er i. Både land og vann. Og ikke noe gir deg en mer ekte følelse av å være en del av en syden tur mer enn bading. Og der ligger fordelen med gopro og undervannshus. Du får muligheten til å få filmet og tatt bilder på et sted hvor et vanlig kamera ville tatt kvelden. Så gleder meg utrolig mye til å teste det, og må nå bruke tiden frem til vi drar godt på å sette meg inn i det tekniske.

Og hvis noen har noen tips, enten om utstyr jeg burde skaffe meg, redigeringsprogrammer eller noe som helst annet så send meg gjerne en mail med infoen! Alle tips og triks som kan være til god hjelp og for å full utnyttelse av utstyret tas imot med takk!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)