Søk

New week, new hair

Før helgen bestemte jeg meg for å klippe meg. Og jeg bestemte meg for å gjøre det hjemme og ikke hos frisør. Lett dette her tenkte jeg. Det er jo bare å klippe det rett av og så stusse tuppene. Men heldigvis skulle jeg ikke gjøre dette alene, og nei. Jeg skulle ikke klippe meg kort. Jeg sendte ut en snap forrige helg hvor jeg spurte litt diverse folk jeg kjenner og er venn med om jeg burde klippe meg kort. Eller, rettelse. Om jeg kunne gjort det og kledd det. Det endte med av mesteparten, sikkert godt over 90% egentlig sa at NEI DET SKAL DU IKKE. Og selvom dette er min avgjørelse, så gikk jeg for det flertallet sa. Litt også fordi, som fler av de sa til meg. De kjenner meg såpass godt at de vet jeg kommer til å angre om noen uker. Så da stoler jeg på det, fordi jeg selv også tenkte at det stemmer ganske bra. Hehe #impulsiv. Det var mamma som stod for klippingen denne gangen. Hun klippet meg som liten og det så jo veldig bra ut. Det var også bare snakk om å ta tuppene da de var blitt veldig slitte. Sa jeg ville beholde så mye av lengden som mulig. Og det fikk jeg. Litta shoutout til min flinke mor!

Før og etter. Forskjellen er veldig liten. Men man ser det godt når jeg trekker håret frem at det har fått et friskt kutt og blitt rettere. Jeg merker det også selv når jeg drar hånda gjennom håret at det har blitt klippet. Det syntes nesten ikke på gulvet at det var klippet av noe hår men jeg kjenner det så godt selv. Og det lille vi tok var med på å få håret mitt til å føles mye friskere ut.

FØR

ETTER

(Lyset er også forskjellig på disse bildene. Da jeg satte på taklys på bilde nr 2 som gjør at håret mitt ser kaldere ut. Skal forøvrig snart stripe det igjen snart!)

Slenger også med et bilde av hvordan den ferdige looken ble når jeg fikk stylet håret lørdag kveld! Ble bra!! -Cecilie Hansen (Sessahansen)