Søk

Ny start?

Litt rart men samtidig så moro. Jeg har ikke gjort dette siden jeg var typ 16 år eller noe sånt. Og trodde ikke at jeg kom til å gjøre det igjen når jeg bestemte meg da for å slutte. Jeg tok ikke meg selv eller "bloggen" seriøst nok, og følte heller ikke jeg hadde noe spennende å skrive om. Men jeg syntes det er gøy å skrive. Og så gøy å ta bilder. Så har på en måte savnet det, fått mange nye ideer og latt meg inspirere av andre som driver med det samme.


Det er ikke lett å starte igjen. Har brukt lang tid på å sette opp denne siden, og jeg har skyhøye forventninger til alt jeg skal gjøre og jeg nekter å gjøre ting halvveis. Eller, noen ting i livet gjør man kanskje litt halvveis, men jeg ville ikke at dette skulle være en av de tingene jeg ikke fullførte og ble 100% fornøyd med. Derfor har jeg brukt mye tid, og vært kritisk til arbeidet jeg har lagt ned i dette. Har jo tidenes beslutningsvegring også da, så det har jo fått hele prosessen til å da dobbelt så lang tid, heh..

Men nå er jeg ferdig, sånn nesten. Kommer sikkert til å pirke litt mer de neste ukene men sånn er det bare. Jeg bestemte meg i fjor høst for å begynne å skrive igjen. Eller blogge som det heter. Vet ikke hvor jeg har lagt lista på hvordan dette kommer til å utvikle seg men jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste. Og denne gangen vil kanskje ikke alt jeg deler her være så rosen rødt som jeg prøvde forestille det når jeg var 16 år gammel. Et av mine siste innlegg på bloggen jeg hadde da, omhandlet nettopp noe jeg aldri har ønsket å snakke om. Og kort tid etter jeg skrev det innlegget, ble det mye fokus rundt akkurat det og jeg innrømmer nå at jeg ikke var klar for det og taklet det heller dårlig. Derfor endte også bloggingen der, fordi jeg ikke taklet fokuset som ble rundt det innlegget. Jeg trodde jeg var klar for å dele en stor del av livet mitt som ikke var så bra, som gjorde meg veldig vondt. Men innså raskt at det var litt for tidlig for meg å snakke om det, og at jeg kanskje der og da trivdes best med å skrive om bare de bra og "rosen røde" tingene i livet mitt.


Med noen år ekstra og noen erfaringer rikere. Skjemmes jeg ikke over å snakke om sånt lenger. Jeg har kommet meg vekk fra det, og det tror jeg skyldes mye at det har de siste 2-3 årene vært mye oppe i media med både voksne og unge som deler problemer og synspunkter rundt alt fra usikkerheter, mobbing og psykisk helse. Dette har gjort at jeg har følt meg mer komfortabel med egne problemer. Og selv lest mye andre har skrevet og følt meg bedre etter å ha hørt andre også dele usikkerheter og ting de sliter med. For det krever litt mot for en god del mennesker, tro det eller ei. For å greie å dele kjipe ting, men det er noe alle gjennomgår. Ingen lever et perfekt liv og vi har alle vårt vi syntes er leit eller sliter med.




Så denne bloggen her, min egen nettside. Vil det bli skrevet om mitt liv, hva jeg gjør, meninger, alt jeg interesserer meg for, reiser osv osv. Og jeg vil skrive om både bra og dårlige ting, og legger ikke noe filter på denne gangen. Så får vi se hvordan det går, men håper alle som leser bloggen min vil syntes det er gøy, inspirerende, fint og at dere får en følelse av å faktisk kjenne meg litt som person! Gleder meg og ser helt enormt frem til å begynne å skrive på en blogg igjen, og håper alle dere som leser syntes det samme.


-Cecilie (Sessahansen)