Søk

This week

Aircondition forkjølelse? Fler som har hørt om dette eller hatt det? Da vet dere hvordan det er. Og hvordan jeg er nå. For etter vi landet hjemme for nå 1 uke siden hadde jeg så vondt i halsen og var så tett at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Og det kom så sinnsykt brått og da. Så skjønte egentlig ganske fort at det var på grunn av aircondition på flyet. Nå er jeg potte tett i nesa men har heldigvis ikke vondt i halsen mer.


Så har tatt det nok så med ro de siste dagene og prøvd å bli kvitt det rett og slett. Det var da med andre ord en rolig dag i går. Var bare med fammen å besøke søster`n min på sykehuset, da hun hadde operert kneet i går. Jeg er ikke så glad i sykehus når det kommer til å besøke andre som har gjort noe og har vondt, men gjelder det meg selv går det egentlig greit for da er det jo meg det gjelder og jeg som eventuelt har vondt og ingen andre. Litt merkelig sånn sett. Men sånn jeg er skrudd sammen, tåler ikke se andre ha det vondt sånn. Selvom meg selv går helt fint.
Denne uka jeg har i vente nå blir en ganske chill uke. Jeg skal prøve å få gjort litt diverse "huslige" plikter hjemme og få skrevet ferdig et veldig viktig innlegg for meg som jeg kommer til å publisere forhåpentligvis i løpet av slutten på denne uka. Det innlegget er det mye jobb med, og har allerede brukt litt tid på det så vil fortsette til jeg er 110% fornøyd med det. I mellomtiden kommer det vel noen updates på hva jeg ellers bedriver tiden min med og litt mer klaging på denne forkjølelsen jeg har dratt på meg haha.


Hele antrekket (utenom skoene de er fra HM) er fra Bikbok, noe gammelt og noe nytt.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)