Søk

October in the city

Oktober måned, kanskje en favoritt hos meg blitt. Det har vært såpass varmt nå de siste 2 ukene at oktober har jo vært en fryd for meg. Jeg er så sinnsykt kald av meg så har ikke orket tanken på at kulda er rett rundt hjørnet. Men så har det jo vært mellom 15 og 20 grader nå da så har ikke kunnet klage nå.

Høsten generelt syntes jeg er så utrolig fin, med alle fargene og den friske lufta. Fargene er jo nå så godt som borte mange steder, og begynner å synge på siste vers her også. Men ikke bare dette er fint med høsten. Moten også på denne tiden er jo helt formidabel. Jeg elsker en god strikkegenser, og har en forkjærlighet for store skjerf i mykt materiale. Nøytrale farger som beige og kremhvit er blant favorittene. Sammen med oker denne høsten. Så hvor perfekt er det vel ikke da med en liten shoot på Oslos vakreste photo-spots? Bildene ble tatt tidlig i oktober av min fotograf venn Eirik Uhlen. Bildene ble hovedsakelig tatt for å fikse siste finish på headeren min. For jeg har jo nå nytt design!! Tenkte da at jeg kunne legge med restene av bildene som ble tatt, for det ble sååå mange fine! Men mine to favoritter havnet i headeren.


Eirik sine profiler finner du her:

Instagram : @eiriku1996 & @uhlenphoto
Noen av bildene er redigert av meg, men de fleste er satt preg på av dyktige Eirik!! Takk for en super hyggelig shoot! Gleder meg til neste!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)