Søk

On the way home

På vei hjem fra fjellet valgte vi en annen vei enn til fjellet. Vi kjørte rundt om stor-elvdal og stoppet for å se på noe veldig spesielt som man bare finner akkurat her. En stor Elg i rustfritt stål. Den er laget og satt etter veien som et landemerke, men også for å vekke oppmerksomheten til bilister og få de til å stoppe. Dette vil da gjøre bilistene mer våkne i trafikken om de tar seg en pause fra kjøringen. En annen morsom ting med denne elgen, er at den er laget i Kina og fraktet hel til Norge. Det har nok vært en stor jobb. Vi kjørte kun denne veien så jeg skulle få sett den. Har jo sett mange andre har kjørt forbi og alle legger jo ut da bilde av denne gigantiske elgen. Så tenkte det ville vært moro å kunne få sett den selv også.


Utover dette kan jeg jo oppsummere turen vi har hatt. Det er lenge siden sist jeg var på fjellet. Men det har vært deilig med en helg fri, og en helg borte fra hjemme. Jeg har på denne turen lagt merke til at jeg også har vært mye mindre på telefonen. Kanskje fordi jeg alltid har hatt noe å drive med som har sysselsatt meg. Eller fordi jeg faktisk greide å slappe av og legge den bort. Fler ganger i løpet av turen hadde jeg nesten glemt at jeg hadde den med. Og jeg skrudde av alle varslinger fordi jeg ikke ønsket å fokusere så mye på den. Jeg har ikke følt behovet for å være oppdatert på alt som skjer hjemme eller andre steder. Jeg har fokusert på å være tilstede, helt til det ble automatikk. Og selvom jeg har tatt bilder og blogget så har jeg ennå ikke tenkt så mye på at jeg er forpliktet eller føler meg forpliktet til telefonen min. Jeg har vel kanskje nå med tiden begynt å føle at jeg ikke trenger den på samme måte nå som før. Og det syntes jeg egentlig er deilig.
-Cecilie Hansen (Sessahansen)