Søk

On time with DW

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Daniel Wellington over en liten periode nå! Og har i den sammenheng har jeg fått en rabattkode som gir deg 15% avslag på kjøpet ditt hos Daniel Wellington. Dette er første gang jeg har hatt en ordentlig klokke jeg faktisk husker å bruke. Jeg er egentlig ikke en klokke person, men har blitt det nå. Det er et stilrent design og man kan bytte reim på de! Helt genialt! Vil du gjøre et kjøp der i løpet av oktober så bruk koden: sessahansen. Da får du som sagt 15% på ditt kjøp! De har også matchende armbånd til klokkene. Det perfekte tilbehøret for å fullføre looken!


Modellen Petite i roségull er min favoritt! Jeg har den i 32 mm med armbånd til! Happy shopping! (sponset innlegg)


Bildene er tatt av: meg @sessahansen & @edwardknai


-Cecilie Hansen (sessahansen)