Søk

Opp i høyden

Hei og god Fredags kveld! Helgen er offisielt i gang og jeg har inntatt sofaen i kveld. Men ikke hjemme! Jeg er tilbake i Folldal for helgen og har gledet meg like mye nå, som jeg alltid pleier å gjøre. Kan helt oppriktig si jeg er litt sliten. Det har vært en lang dag med mye kjøring. Det er jo ikke akkurat noen svipptur å dra opp hit. Jeg stod opp 05.30 i dag tidlig for å pakke og fikse det jeg skulle før vi skulle dra.

Jeg skulle egentlig pakket i går, men fant senga 21.30 da jeg hadde veldig hodepine og hadde det i hele går egentlig. Derav ikke noe innlegg i går.. Det er litt bedre i dag men ennå ikke helt på topp.

Gjør det beste ut av det, og må jo si at frisk fjell luft og SNØ, JA SNØ gjør det mye bedre. Jeg er veldig veldig glad i snø og her oppe har det jo allerede rukket å være -22 grader forrige helg. Riktig nok ikke så kaldt nå men det er hvert fall snø her! Vi kom opp ca rundt kl 14 og dro så til dovregubbens hall for å spise og nå tilbake på hytta og skal lade opp til nok en innholdsrik og lang dag i morgen!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)