Søk

Out in the woods

Det er søndag og det er deilig å kunne våkne ferdig uthvilt og klar for en ny dag. Og det deiligste i dag er at jeg ikke hadde noen planer på agendaen. Men når du da egentlig har noe tid til overs er det hyggelig å finne på noe spontant. Det er også lenge siden jeg har vært ute på denne måten, og selv med en god del regn var det godt å komme seg ut litt. Før ville jeg aldri blitt med ut om det var dårlig vær og generelt hadde lite interesse for friluftsliv før. Men det har blitt noe jeg syntes er bare veldig stas og koselig.
Denne interessen for friluftsliv matcher kanskje ikke helt hav jeg ellers liker å drive med, men det er en del av meg som jeg liker og trives med så vil jo også dele denne siden og. Jeg syntes det egentlig er bare greit å ha fler hobbyer, og bare morsomt med litt kontraster.

Pappan min driver jo mye med naturfoto så å kunne slenge seg på han, se litt annet og lære noe nye triks er jo bare midt i blinken.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)