Søk

Påskeferien oppsummert

Denne påsken har jo vært noe spesiell. Og veldig rolig. Jeg har prøvd å nyte tiden og komme i påskestemning. Når så mange av de tradisjonelle aktivitetene faller bort så må man bruke kreativiteten hjemme. Jeg hadde derfor en skikkelig påske-shinings hjemme hvor jeg vasket og pyntet med litt feste gulfarger og påske pynt. Nå som påsken er over, pakker jeg vekk pynten igjen denne uken men beholder tekstilene. Da dette er så glade og friske farger som er gode å omgi seg med på triste og grå regnværsdager. Jeg pyntet rommet riktignok før påske. Men hatt noen dager nå hvor jeg har drevet med andre ting så har rett og slett glemt litt hele greia. Bedre sent enn aldri, her kommer det! Et rent og fargerikt innspill i hverdagen, dette satte påskestemningen for meg i år!
-Cecilie Hansen (sessahansen)

Kontakt 
Har du spørsmål om samarbeid, kommer fra en fortetningsvirksomhet som ønsker annonsering eller bare har et spørsmål du ønsker å stille meg ? Send meg en e-post så svarer jeg forløpende! 
FOLLOW @ INSTAGRAM

© 2023 by Annie Branson. Proudly created with Wix.com