Søk

Paps har bursdag

I dag skal jeg benytte anledningen til å dele mine tanker og ord om pappaen min. For i dag har han bursdag. Jeg er en person som setter veldig pris på de menneskene som setter pris på meg. Og skal helt ærlig si at selvom jeg setter pris på de, er jeg kanskje for dårlig på vise og uttrykke det til vedkommende. Så på bursdager vil jeg kanskje spesielt benytte anledningen til å være litt ekstra stolt av disse personene. Og fortelle hvor glad jeg er i den.


Pappa er mannen i mitt liv som jeg vet aldri vil knuse hjertet mitt. Ingen gutt kan ta hans plass der. I tillegg er pappa en stor inspirasjon for meg. Han er så rolig, selv i de mest stressede situasjoner. Hvor jeg ofte kjenner det koker over. Han lytter. For han har alltid sagt til meg. At det er en grunn for at vi har to ører og en munn. Han er flink med ord. Og det håper jeg at jeg har arvet. For det er en super egenskap. Og oppå alt dette er han en tusenkunstner og iherdig. For når han setter seg et mål og ønsker å lære seg noe, gir han seg ikke før han har fullført. Og dette er en egenskap jeg håper jeg med tiden kan tilegne meg.
Jeg kunne ramset opp i evigheter. For jeg ser så utrolig opp til pappaen min. Og jeg ønsker bare å gjøre han stolt. Og vise han at all kjærligheten og lærdommen han har gitt meg har gitt utslag!

Så i dag på dagen din pappa, håper jeg du får alt du ønsker deg. Og ubetinget kjærlighet. Jeg er ubeskrivelig glad i deg. Og du er min helt. Gjennom trykt og tynt. Gjennom de vanskeligste tider, hvor du stiller opp og er der.


Gratulerer så mye med dagen pappa! ILU!!