Søk

Pink hair, don´t care

Det er fredag og i dag. Ja i dag har jeg gjort noe jeg ikke trodde jeg skulle gjøre. For håret mitt har fått gjennomgå en forvandling i dag. i dag tidlig startet jeg dagen med en dusj, og etter det satte jeg i gang! Jeg har gått ganske mye frem og tilbake på om jeg skulle gjøre dette da det ligger en risk i alt sånt man gjør. Jeg bestemte meg for en stund tilbake for å farge håret rosa. Ikke permanent, men midlertidig, for å se om jeg likte det. Kanskje det faktisk blir sånn(?) Men ja, jeg kjøpte da en hårfarging/hårkur fra Lee Stafford som skal både kure håret og gi det farge! Den går ut etter 4 vask ca står det. Men det er jo nettopp dette jeg har vært litt skeptisk til. Vil det gå ut? Eller vil fargen sette seg i håret mitt så jeg har rosa skjær forever liksom. Det jeg har vært redd for er at jeg må bleike ihjel håret mitt om det ikke går ut ordentlig! Men jeg prøvde nå. Jeg begynte med en dusj som sagt, så håndkle tørket jeg håret mitt og begynte så å påføre og massere det inn i håret. Det ble jo rosa med en eneste gang! Så tankene begynte jo ganske tidlig å svirre. Tenk om det ikke går ut?Men resultatet, det er det nå ikke noe å si på! Ble kjempe fornøyd! Det var slik jeg ville ha! Så nå gjenstår det bare som sagt å se om den vil vaskes ut eller om jeg må kjøre på med bleiking! Haha får håpe jeg slipper det! Satser nå på at det som står på falska er det som gjelder! Det var faktisk vanskelig å få frem fargen på bilder, for i riktig lys så ser det sykt mye mer rosa i virkeligheten! Veldig merkelig men sant. Det som man ser på bildet som dus rosa er egentlig en mye med krasj farge! Det er moro å gjøre noe annerledes og noe gøy! Så håper også dere syntes det er litt morsomt at jeg tester ut slike ting! Og kanskje til dere som ønsker å prøve å se selv? Ha en super fredag! -Cecilie Hansen (Sessahansen)