Søk

Prøver alt

I dag har jeg prøvd mitt aller ytterste å få noen timer søvn. Det er vært en lang periode nå med mest dårlig søvn, og noen heldige netter hvor jeg har fått det jeg har trengt av timer. Men som sagt, flest av de uten noe form for avslapning i det hele tatt. Søvnløse netter og netter med avbrutt søvn hver 2-3 time. Og på et tidspunkt prøver man alt. Har prøvd medisiner for søvn, prøvd både å ha det kaldt og ha det varmt på soverommet, prøvd en varm dusj før sengetid. Prøvd drikke noe varmt. Prøvd å kjøre en treningsøkt på ettermiddagen/mot kvelden for å bli sliten. Men ingenting har hatt effekt så langt. I natt var nok en søvnløs natt og jeg følte meg tvunget til å måtte ty til nye alternativer. Så jeg spiste en bolle med müsli, yoghurt, banan, bringebær. Og kledde på meg turtøyet, satte meg i bilen og dro opp på et sted hvor pappaen min har telt satt opp. Etter å ha parkert og gått langt inn der teltet står kom jeg frem, rullet ut soveposen og la meg til å prøve å sove. Helt vellykket var det ikke. Sov toppen 2 timer. Men da er det hvert fall prøvd! Frisk luft. Men kan anbefales for det er veldig beroligende!
-Cecilie Hansen (sessahansen)