Søk

Prikken over I-en

Veldig veldig glad for at jeg får lov å samarbeide med iDealofsweden, da jeg har tidenes største dilla på deksler. For meg er det faktum at mobildekselet matcher like viktig som om skoene og veska gjør det. Og ja det er kanskje litt sykt men sånn har det nå blitt. Jeg er utrolig fan av farger, men også de basic dekslene som går til det meste og er tidløse. I denne sammenheng har jeg gått for både farger og tidløs skjønnhet. Og med koden sessahansen15 får du 15% avslag på IDealofsweden sin hjemmeside og kan skaffe deg akkurat de samme til en litt billigere penge! Eller noe av det andre utvalget dems!


(Innlegget er sponsett av iDealofsweden.)


www.iDealofsweden.no


-Cecilie Hansen (sessahansen)

Kontakt 
Har du spørsmål om samarbeid, kommer fra en fortetningsvirksomhet som ønsker annonsering eller bare har et spørsmål du ønsker å stille meg ? Send meg en e-post så svarer jeg forløpende! 
FOLLOW @ INSTAGRAM

© 2023 by Annie Branson. Proudly created with Wix.com