Søk

QI - iDeal Of Sweden

Heisann! I går ble det veldig stille fra meg! Har ikke vært i toppform i det siste og hatt noe hodepine og kvalme som har plaget meg såpass mye at jeg har stort sett vært sengeliggende så mye jeg kan. Jeg har vært på jobb som vanlig, men forholdt meg rolig og ikke stresset hverken kropp eller hjerne i et håp om å få hvilt ut og blitt bedre! Men nok om det! I et samarbeid med iDeal Of Sweden har jeg fått tilsendt noe veldig moro jeg vil dele med dere! Jeg har fått tilsendt den nyeste og kanskje stiligste laderen jeg har sett så langt! ert den nye QI - laderen. Dem har vel vært ute for salg en liten stund nå men jeg fikk min forrige uke og har nå testet den litt og brukt den en god del. Det som er så morsomt med denne er at du trenger ikke plugge inn telefonen i noen lader. Du legger den bare oppå platen så begynner den å lades opp. Utrolig morsom innretning, hadde ikke sett noe ligende før jeg fikk den selv. I hvert fall ikke så stilfull som denne!

" Qi trådløse ladeputer er både praktiske og utsøkte, og kan brukes med Qi-aktiverte smarttelefoner. Denne praktiske laderen har støtte for opptil 10 W og kan brukes med iPhone XR/ Xs Max/ Xs/ X/ 8/ 8 Plus og Samsung S8/ S8+/ S9/ S9+, samt andre enheter som har støtte for Qi-lading. Det beste av alt er at du ikke behøver å ofre stilen for funksjonalitet, siden Qi-laderen er tilgjengelig i våre mest populære design. "- iDeal Of Sweden Link her


-Cecilie Hansen (Sessahansen)