Søk

Rebus = Bursdagsgave

Å feire bursdag er alltid veldig stas. Man får samlet familien og hatt en koselig stund sammen. Og jeg ser alltid veldig frem til bursdagen min. Men i år kjente jeg at det var litt annerledes. Litt vanskelig. På grunn av alt som har skjedd de siste 4 månedene i livet mitt. Som har vært litt tungt for meg. Familien min vet om disse hendelsene. Og de vet også at jeg setter veldig pris på dager som dette. Selvom gave ønskene blir litt kjedelig med årene, setter de stor pris på.

Jeg hadde en samtale med søstern min om akkurat dette. Da hun spurte meg hva jeg ønsket meg til bursdagen min. Så svarte jeg "vet ikke, har ingen ønsker egentlig". Og da lo hun og sa at når man begynte respondere med at man ikke visste hva man ønsket seg eller ikke hadde noen ønsker lenger. Da hadde man blitt gammel. Haha, og det er vel sånn jeg føler det også.

Så til bursdagen min ønsket jeg meg penger. Som alltid kommer godt med og som jeg tror de fleste pleier å ha for vane å ønske seg når man blir eldre. Og selvom jeg vet folk gjerne vil kjøpe og pakke inn noe å gi, er jeg evig takknemlig for at jeg ønsker meg og fikk penger. I tillegg til dette fikk jeg disse flotte rosene jeg har lagt med bilde av og en orkidé! Syntes også det er super koselig med blomster å pynte opp rommet med! Det er en gave som gir liv i rommet!


Men det som toppet det hele og kom som lyn fra klar himmel var en spesiell gave. En gave som absolutt ikke kan pakkes inn. Og en gave som varer livet ut. Det var også en gave jeg skal få dele, med søstrene mine. Som gjør at den blir ennå mer spesiell og unik for meg.

Jeg åpent alle kort og takket for det jeg hadde fått fra restene av familien. Og da på tampen, kom den ene søsteren min bort til meg med kortet som tilhørte rosene og sa det var den egentlige gaven. Jeg skjønte ikke med en gang helt hva hun mente med det, for jeg syntes hun hadde et så lurt smil. Jeg begynte å lese. Og det var en vakker forklaring på hva en søster er og hva hun betyr. I tillegg til dette en rebus. Og her kom jeg litt til kort. Fordi. Jeg er elendig på sånn. Hele familien satt rundt meg i stua mens jeg litt forvirret prøvde løse rebusen i hodet. Men skjønte fort jeg måtte ha pen og papir. Jeg gikk da inn på kjøkkenet i fred og ro og begynte løse rebusen. Sakte men sikkert som hver ord ble til en setning kjente jeg at tårene mine var vanskelig å holde tilbake. For jeg skjønte mer og mer hva det skulle stå. Det var en helt ubeskrivelig følelse. Da jeg aldri har fått en slik gave før. Og det betød så mye å få den fra storesøstrene mine. Her er rebusen, prøv å løs den og finn ut hva gaven var:Klarte du å løse rebusen og finne ut hva jeg fikk i gave av søstrene mine?

Jeg gleder meg i alle fall enormt mye til dette!

Men grunnet utbruddet av corona viruset og alt dette fører med seg blir det å utsette turen til det er trygt og forsvarlig å reise!

-Cecilie Hansen (sessahansen)