Søk

Reveiw - Hair Lust

Nå er det litt over en måned siden jeg fikk og begynte med tyggevitaminene fra Hair Lust. Jeg har som regel ikke troen på slikt. Men gir det meste en sjans, for det skader da ikke å prøve. Jeg har spist 3 om dagen, som det står på boksen at man skal ta. Og det har jeg gjort i over 4 uker nå. Det vil nok ta litt lengre tid å få noe store resultater på lenden på håret mitt men kvaliteten er bedre det kan jeg si!

Jeg har slitt med veldig tuggete hår, det blir slitt fort i tuppene og jeg får de sykeste flokene. Dette skjer ofte med de med litt tørt hår. Og blondt nordisk hår er vanskelig å holde pent over lengre tid. Det ser fortere mer slitt ut, får gulskjær og blir fort tørt og livløst. Jeg bruker ingen fancy frisør shampoo eller balsam. Kurer håret mitt med hårkur fra ByNoor kjøpt på blivakker kanskje 1-2 ganger i måneden. Men utenom det bruker jeg ikke noen andre mirakel midler.


Etter nå å ha spist disse tyggevitaminene til The Hair Lust i over en måned nå syntes jeg faktisk håret mitt virker en god del glattere og det blir ikke så fort floker. Det virker som det holder på fukten mye bedre. Og etter jeg sist nå stripet håret mitt har jeg ikke opplevd det som spesielt slitt heller. Jeg tro at over lengre tid vil disse tyggevitaminene være med å opprettholde et sunt og friskt hår. De inneholder forøvrig også andre vitaminer som er fine å få i seg. Så anbefaler disse, in fact. Skal også se om jeg får testet ut andre produkter de har, og vise litt mer før og etter bilder!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)