Søk

Søndags Kosen

Enda en helg er over, jeg har brukt helgen på jobb og å slappe av. Noe som jeg tror blir rutine hver eneste helg nå egentlig. Siden det blir litt helgejobbing er det deilig å bare slappe av restene av helgen. I dag har jeg fått skiftet til nytt, mykt og friskt sengetøy. Så har jeg tatt meg en lang god dusj og laget protein pannekaker med nutella og banan! Ingen bedre måte å avslutte helgen på . Så nå skal jeg rett og slett ta livet helt med ro, se en film og kose meg! Til uken har jeg en god del planer så da blir det bra å starte uken ordentlig uthvilt.Jeg gikk ut ifra en oppskrift jeg fant på tine. Men tilsatte protein pulver i røra og erstattet melken med soya i stedet. Resultatet ble kjempe godt og absolutt noe å anbefale når du vil ha noe godt og er litt sulten en kveld!

Oppskriften finner dere her.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)