Søk

Søvnløs helg

Jeg var helt uthvilt hele helgen frem til søndag. Vi har i bursdagen til søster`n på ettermiddagen på søndag og da var jeg ganske opplagt. Men det var planlagt en tur til trsyil natt til mandag fordi vi skulle ta bilde av blodmånen, supermånen og ulvemånen. For natt til mandag kunne vi å oppleve noe man ikke ville se på 10 år. Og med en far som er over gjennomsnittet glad i foto skulle han selvfølgelig prøve å forevige dette. Men vi var utrolig uheldige med været. Det snødde og det var tykk tåke. Så vi fikk dessverre ikke sett dette måne miraklet nå.. Og om 10 år når det skjer igjen vil man bare kunne se det fra Svalbard.. Så hvem vet kanskje turen går dit da? Det ble hvert fall lite søvn, tre timer før vi dro. En time i bilen og så fikk jeg lagt meg kl 10.00 når vi kom oss hjem.
Sånn utenom dette har jeg hatt en rolig jobb helg og starter denne uka ganske rolig også. Skal konsentrere meg om jobb også har jeg virkelig tatt fatt på dette med å skaffe meg lappen så er en del timer hver dag som går med til kjøring. Men jeg skal virkelig se om jeg får noen nye ideer og mer motivasjon her på bloggen. Da tror jeg at jeg må bli litt kreativ for det skjer ikke så mye nå før februar annet enn helt hverdagslige ting. -Cecilie Hansen (Sessahansen)