Søk

Shimmering 6 år

I dag har vært en litt annerledes dag på jobben. For i dag har arbeidsplassen min feiret 6 år! Jeg har nå jobbet der i 1 år. Og har bare på det ene året lært utrolig mye. Jeg har også fått ennå mer sansen for salg. For interessen for mote og klær har jo alltid vært der, og den har ikke blitt borte eller mindre for å si det slik! Jeg har ått opp øynene for nye stiler og fått et helt annet forhold til klær nå, enn hva jeg hadde før. Og i dag har vi da feiret at butikken har eksistert i 6 år! Med kake, kaffe og brus og tilbud. Og ikke minst masse hyggelige kunder!

Meg og sjefen min! Hun har i dag stått på som en helt i butikken fra 09.00 til 20.00 i kveld!


Vi har masse fint i butikken og her finner du noe for en hver smak! Vi har fått masse nytt til party sesongen i butikken nå og det glitrer bra på veggene! Og kanskje like mye på deg og? -Cecilie Hansen (Sessahansen)