Søk

Shoot by Edward Knai vol.2

Jeg har spart på noen av bildene fra shooten jeg hadde med Edward. Det er ikke lenge siden dere så første knippe bilder, men som jeg skrev da ble det en god del bilder så valgte derfor å dele det opp i to innlegg. Her kommer da restene av bildene. Jeg skal prøve så godt jeg kan å linke eller skrive hvor plaggene er fra da jeg fikk noen spørsmål om dette på instagram sist jeg la ut info om nytt innlegg fra denne shooten.

Og i samme slengen kan jeg jo da opplyse om at det er IKKE lenge igjen til jeg har ferdig stilt et helt nytt design på bloggen min. Både på pc og på mobil. Det er mye jobb, spesielt for perfeksjonister. Haha. Så da tar det tid, og jeg har vært såååå heldig og fått hjelp av disse to gutta (@edwardknai & @eiriku1996) med bilder til headeren min!!! Creds til disse fantastisk snille og dyktige gutta! Er så moro å samarbeide med dere!
Ha en fin dag! -Cecilie Hansen (Sessahansen)