Søk

Skin care routine

Heisann! Nå skal jeg gi et tips til mine lesere! Og dette er noe jeg oppdaget nylig men har visst om leeenge. Veldig rart i grunn. Huden forandrer seg jo. Og kanskje spesielt i perioden fra tenåring til "voksen". Og jeg har hatt tidvis litt problematisk hud. Jeg har det ennå, men kanskje ikke like mye. Og det er andre problemer nå enn da jeg var en 16-18 år gammel. Jeg hadde ikke muligheten til dyre behandlinger og dyre produkter når jeg var 16 år og slet med veldig uren og fet hud. Så jeg fant et billig alternativ. Tea Tree fra Body Shop. Det er sikkert fler som har hørt om dette før og at dette skal være bra på uren hud. Men for meg da jeg var 16 år fungerte dette bare en periode før den ikke hadde noen effekt lenger. Kanskje det kan ha vært huden min som var for ille plaget av dette eller så var det noe annet. Men jeg endte opp hos hudspesialist etter dette og hatt en del hjelp fra lege med å få stabilisert huden min.

Nå derimot, har huden min roet seg ned en god del. Men har ennå i perioder en del urenheter som dukker opp. Jeg har brukt en gel som jeg har fått av legen min på resept. Denne har fungert godt en lang periode nå men tørket ut huden min veldig. Noe som er vanlig med slike preparater. Så rotet jeg litt rundt i skapet mitt på badet her en dag for noen uker siden. Og fant frem Tea Tree serien min igjen og tenkte, "tja, hvorfor ikke bare prøve igjen å se". Etter dette har jeg renset huden min morgen og kveld med face washen, så påført toner. På kvelden før jeg har lagt meg har jeg gjort det samme men avsluttet med et serum fra samme serien i tillegg (noen ganger også en over night maske). Dette har virkelig fungert! For nå sliter jeg ikke med at jeg får så utpreget uren hud + jeg får ikke så betent område rundt heller! Kanskje denne serien fungerer bedre for en litt mer voksen hud? Eller litt mildere problemer? Ikke vet jeg men den har i hvert fall fungert nå og det er jeg SÅ glad for. Så har du gått tom for ideer? Sliter med huden din? Kanskje du til og med har prøvd den før? Noen ganger kan der lønne seg å prøve noe man har brukt før. for huden forandrer seg stadig og noe som en gang ikke funket kan plutselig ha en god effekt!

Vasker ansiktet mitt med denne morgen og kveld!


Så bruker jeg denne toneren i hele ansiktet. Også morgen og kveld.Så bruker jeg dette serumet i områder hvor jeg har mer urenheter. Og direkte på kvisene/urenhetene og masserer den godt inn. Morgen og kveld. Spesielt i perioder hvor jeg har mer uren hud.Så om kvelden bruker jeg denne over night masken. Denne bruker jeg kanskje ikke hver eneste kveld men i perioder hvor huden min er spesielt fet eller uren. Den er litt seig, og kan virke litt seige på huden. Så la den tørke litt før du legger deg eventuelt. Denne masken er også veldig fin å bruke hvis du har litt betente kviser eller sår etter kviser. Har fungert supert på meg i det siste! Men er jo forskjell fra person til person.


(Dette innlegget er ikke sponset eller i samarbeid med Body shop)


Her lister jeg opp noen gode grunner for å teste produktene til body shop (kun grunnet at jeg liker produktene, prisene og de er ganske drøye i bruk)- Produktene i Tea Tree serien inneholder tea-tree oljer som bekjemper uren og fet hud

- Tea Tree-oljen er økologisk

- Du kan få en komplett serie med alt man trenger til huden med Tea Tree-oljen i

- Gunstige priser og pakkeløsninger til gunstige priser

- Drøye i bruk, holder lenge og lukter herlig!


Du kan finne produktene på dens hjemmeside her, eller i butikk!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)