Søk

Smooth Friday

Endelig fredag, for meg betyr nå ikke det helg men liker følelsen av å vite at denne uken snart er over og en ny snart starter. I går var jeg på jobb hele dagen og var på familie visitt på kvelden så fikk ikke foretatt meg noe blogging da altså. Men i dag dro jeg og mamma på en liten svenske-tur før jobb. Hehe, lenge leve harryhandel.

Men nei, dette mener jeg! Det er mye bra i Sverige til en hyggelig pris så det er absolutt ikke en dum ide å ta turen over for oss som ikke bor lengre unna enn 1,5 - 2 timer unna. Så får jeg muligheten takker jeg sjeldent nei til en tur til Sverige. Penger spart er penger tjent.


I den anledning fikk jeg også kjøpt meg blender!! Hvilket jeg sårt har ønsket meg lenge! Vi hadde det før hjemme men den greide jo jeg selvfølgelig å knerte. Så nå fikk jeg endelig en ny blender! Denne tror jeg er litt mer robust også da for å ha sagt det. Så selvfølgelig måtte jeg jo teste den, og her kommer resultatet!


Disse posene er også kjøpt i Sverige på Hyper Mat. De hadde godt utvalg på fryste bær og ferdigpose der. Tok med tre forskjellige bare for å teste litt hva jeg syntes var best. Kan jo også da prøve å lage de bra bunn av senere en gang.Brukte den gule smoothie posen når jeg testet den, hadde også i noe is som jeg knuste sammen med det. Ble utrolig god, men hadde nok blitt bedre uten isen. Jeg måtte bare teste om den faktisk greide å knuse isen, så smoothien ble litt vanna ut men det gikk egentlig greit. Tror de fleste hjemme fikk smaken på smoothies nå fremover så ser frem til å bruke den mer og kanskje teste ut noen oppskrifter hvor jeg bruker ordentlige råvarer og ikke verdig poser med blandinger. Tar gjerne imot oppskrifter/ tips!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)