Søk

SON By Carina Dahl

Annonse


Shadesofnorway (SON) har i samarbeid med artist Carina Dahl laget en kolleksjon solbriller som jeg tror kan bli blant denne høstens hotteste. For jeez for noen briller. Jeg har vært så heldig at jeg har fått mitt eget par fra kolleksjonen som jeg allerede har lagt min elsk på. Disse solbrillene er ikke bare kule og en absolutt trendsetter men de er også superlette! De veier praktisk talt INGEN TING! Rammen på brillene er nemlig i aluminium med det som skal sies å være markedes beste og reneste linser! De sitter lett på nesten og med sin speilrefleks er det ingen som ser hvor du skulle titte hen. Paret jeg har heter Shining Gold V2. Og det er ennå FIRE andre modeller i kolleksjonen!

Brillene kan du finne på Shadesofnorway eller på Boxfresh.
Det kan hende ved en senere anledning at jeg kommer til å dele ut en rabattkode eller kjører en liten konkurranse i samarbeid med Shadesofnorway! Vi får se!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)