Søk

Spillelista på Repeat

I disse dager blir det mye film og musikk på meg. Og da det nesten ser ut til at jeg har runda Netflix for gode filmer har jeg begynt å utforske mer på Spotify. Jeg er totalt avhengig av musikk i hverdagen. For dagen blir ikke det samme uten, den blir gørr kjedelig. Og jeg har ganske variert smak når det kommer til musikk så jeg tenkte legge ut mine top 10 for øyeblikket til de som kanskje trenger noe ny musikk i disse tider. Man går jo på ett eller annet tidspunkt lei lista si, det gjør nå hvert fall jeg... Jeg linker sangene opp under, rett inn på Spotify. 1. Secrets by Regard, RAYE 2. Jackie Chan - MANDY Remix by Tiësto, Dzeko, Preme, Post Malone, Mandy 3. Supalonely by BENEE, Gus Dapperton 4. Adore You By Harry Styles 5. Promise by Mid, Nick Strand

6. Contact feat Tyga by Wiz Khalifa, Tyga 7. Toosie Slide by Drake 8. THE SCOTTS by THE SCOTTS, Travis Scott, Kid Cudi 9. WHATS POPPIN by Jack Harlow 10. Holmenkollen Hills by Amara

-Cecilie Hansen (sessahansen)