Søk

Starter med noe koselig

Det er lenge siden sist. Helt siden november i fjor faktisk. Mye har skjedd, og vet ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg skrev i mitt siste innlegg at jeg vurdere å dele hva som har foregått her på bloggen min. Men et sånt innlegg tar tid å skrive. Fordi jeg ønsker å skille ut ting. Ta med kun det mest konkrete. Det er ikke alt man ønsker å dele. Men samtidig håper jeg å kunne være åpen og ærlig, og ikke bare dele solskinnshistorier. For livet består av mer enn det.


Men jeg skal starte 2020 med et litt mer koselig innlegg. Før vi blir mer alvorlige. I går hadde jeg en kjempe koselig dag, med familien. Begge søstrene mine + barn og foreldrene mine. Vi har planlagt denne turen i noen uker nå, og ble en dagstur på Budor skitrekk. Det er faktisk hele 4 år siden sist jeg stod i bakken. Og jeg har alltid vært så innbitt på at jeg skal lære meg å stå på brett. Og jeg har jo snowboard og utstyr, men det er fint lite brukt. Men i går fikk jeg endelig testet det igjen, og over all forventning! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle greie å stå på det i det hele tatt. Heller ikke greie å vende, svinge eller få noe fart. Men etter et par runder ble det litt mer fart i det. Og det begynte å bli riktig moro! Men alle tantebarna mine, de kunne jeg bare glemme å holde følge med, haha. De setter utfor og har så kontroll og stått mye mer enn meg. Og det var veldig moro å se, og tror alle koste seg. Jeg satte veldig pris på en sånn dag. Samle familien, for det har blitt veldig viktig for meg. Ta vare på familien, finne på ting. Planlegge med familien, og ha kontakt. Så denne dagen vil jeg leve lenge på. For det var utrolig koselig!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)