Søk

Tattoo Monday, GO!

Jeg har pangstartet denne uka med å teste smerteterskelen min igjen haha! I dag startet jeg dagen med å ta tilsammen 3 tatoveringer! Sånn totalt. Det høres mye ut men det er ikke noen veldig store tatoveringer. Jeg tok en tekst og to symboler. Symbolene er stjernetegnene til mamma og pappa. Og teksten er "Anything is attainable". "Alt er oppnåelig". Ikke at man kan få til alt her i verden. Som jeg sa til mammaen min, jeg kan ikke bli president i USA om jeg vil det for eksempel, haha. Men den vil gi meg et lite push bak. En påminnelse om at hvis du bare legger "god vilja" som jeg kaller det til så kan man utrette mye!
Ble kjempe fornøyd og er Marlene som jeg var hos da jeg tok min ALLER FØRSTE tatovering som har tatovert disse også! På VidaVidaTattoo og Piercing i Maura. Linker facebook siden dems og instakontoen til de og Marlene nedenunder så kan dere kontakte de om dere også kanskje har en tatovering dere ønsker å ta! De er utrolig hyggelige og veldig flinke!

Kan jo også da opplyse om at de har Flashday nå til Lørdag 27 oktober! Og de har en konkurranse! Alle som tatoverer seg eller piercer seg denne dagen er med i trekningen om et gavekort på 2500 kr hos Tiago (tatovør). Sjekk ut Facebook siden dens og les mer om Flashday og konkurransen!

Facebook siden dems finner du her

Instagram kontoen dems her Instagram kontoen til Marlene her

-Cecilie Hansen (Sessahansen)