Søk

Thank you Oslo

Nå om dagen sliter jeg med to ting. Søvn og finne noe å skrive om. Dagene mine er ikke spesielt spennende for tiden. Det skyldes at jeg får for lite søvn. Og ender opp med å ikke ha noe energi på dagtid til å foreta meg noe annet enn jobb. Det skjer med andre ord ikke så mye. Men jeg har fått litt hjelp nå med noen innsovningstabletter som skal hjelpe meg å sovne og ha en rolig natts søvn uten å våkne hver andre time... Det tapper meg for krefter totalt. Jeg håper at jeg nå kommer meg over denne kneika. For man blir fryktelig negativ til det meste av å gå rundt å føle seg kontant sliten. Og om det er en spesiell årsak til at jeg har det sånn her nå vet jeg ikke med sikkerhet, men har flere mulige scenarioer som kan være årsak til manglende nattesøvn disse første ukene inn i 2019. For jeg som alle andre opplever også ting som gjør meg trist og som gjør meg utmattet. Det er en del av opp og nedturene i livet. Men heldigvis brukte jeg helgen med venner. Jeg trengte å tilbringe litt tid med støttende venner som kunne få opp humøret mitt. For noen ganger kan familien være den beste støtten mens andre ganger er det vennene man har som er den beste støtten. Det varierer. Og akkurat denne helgen trengte jeg lystig lag og å se andre mennesker enn de som er der jeg bor. Jeg trengte nye fjes, nye omgivelser og et eventyr rett og slett. Slenger med noen bilder fra helgen. Og tenker også å kanskje ha en liten avstemning på instagram kontoen min snart om hva dere vil se mer av her. Og om dere setter pris på de personlige innleggene mine og ikke bare de "overfladiske" skriveriene mine.
Topp fra bikbok - Belte fra Bikbok - Bukse fra Nelly - Smykker fra Gina Tricot

-Cecilie Hansen (Sessahansen)