Søk

The latest at IG

Det har vært noen hektiske dager. Men også en "slappe av helg" med et innslag av jobb. Helgen brukte jeg på jobb, trening og sammen med familien. Jeg er litt dårlig på å slappe av ordentlig, at jeg sitter på telefonen 30 min eller mer i sofaen ser ikke jeg på som å slappe av. Slappe av for meg er faktisk å skru av telefonen og pcen litt og være tilstede med familien min. Så det var jeg i helgen. Og denne uken har jeg en god del planer så jeg har måttet ordne i stand til det disse to dagene som har vært nå.

I tillegg til dette har jeg begynt å bruke mer tid på trening igjen, som tar opp en del av energien min og også kreativiteten min. Etter trening har jeg som regel mest lyst til å ta en dusj, spise og bare legge meg da jeg oftest trener om kveldene. Men trener jeg på dagtid er det ingen kjære mor og dagen må da fortsette som den alltid gjør, selv hvor sliten jeg er.


Så dagens innlegg blir en liten "update" på instaprofilen min, er noe mer aktiv der enn her men håper på at de neste planene jeg har fremover vil bli spennende og at dere vil like det jeg skal og har planlagt! Melder om en litt storslått "suprise" i morgen!!! Så følg med!!


Her finner dere instagram kontoen min: @sessahansen


- Cecilie Hansen (Sessahansen)