Søk

Tidlig på

Grunnet disse tilstandene som er for tiden er det veldig lett å snu døgnrytmen sin på hodet. Og det har jeg mildt sagt gjort den forrige uken. Så var fast bestemt på å komme meg tidlig opp i dag og starte dagen sammen med sola. Så siden jeg er på tidlig på i dag tenkte jeg ta dere med på mine morgenrutiner. Eller hvert fall frokost rutiner! Jeg var oppe 06.30, gikk rett i dusjen. Startet med varmt vann og en god vask for å føle meg fresh fra starten av dagen av! Avslutter så med litt kjøligere vann for å våkne litt. Jeg blir fort døsen igjen av å stå i varm dusj. Tar jeg dusjen på kvelden avslutter jeg alltid med varm dusj, da er jeg avslappet og god. Deretter er det de vanlige rutinene for stell, børste hår, rense ansikt, påføre en god dagkrem og pusse tenner. Så hoppet jeg i dag inn i en nyvasket Nike joggis og en strikke genser siden jeg skal jo være hjemme i dag. Så var det ned på kjøkkenet.

Frokosten i dag bestod av det jeg stort sett går for hver morgen eller evt til lunsj. Ristet brød med smør, avokado, litt pepper og kanskje kyllingskinke til. I dag gikk jeg for den med bare avokado og pepper. Så er det en liten porsjon med vanilje yoghurt sammen med müsli tropisk. Med tørket frukt og masse deilig müsli i! Til dette tar jeg et glass vann med en eller to sitronskiver i. Etterfulgt av de daglige vitamintilskuddene mine som jeg tar. Disse tar jeg sammen med et nytt glass vann med en oppløsbar c-vitamin tablett i. Sammen med en god frokost er disse kosttilskuddene med på å holde immunforsvaret mitt klare til kamp og en ny dag! Hvilket kanskje er spesielt viktig nå!
Det heter seg at man skal spise d-vitaminer i alle måneder som slutter på R. Jeg spiser de litt inn på vårparten også, kanskje tom April. I tillegg har jeg Jernmangel. Så jeg tar også jern tilskudd.

Og denne luringen. Som er fin for å stabilisere fordøyelsessystemet. I tillegg så drikker ikke jeg melk eller har i meg så mye av melkeprodukter (utenom yoghurt) så det er et fint tilskudd! Cecilie Hansen (sessahansen)