Søk

Tise it!

Hello, det er fredag og det er starten på helg! Jeg har jobbhelg i vente så prøver være så systematisk med bloggingen som overhodet mulig. I går etter jobb tok jeg en rask kikk i klesskapet mitt. (Hvilket jeg burde gjort oftere så jeg haha). Tanken var å kvitte meg med noen ting jeg aldri bruker lenger. Jeg har beholdt det alt for lenge, fordi jeg tenker jeg kanskje får bruk for det.

Men har i det siste måttet innse at det er et fysisk behov for å rydde ut der. For jeg får ikke en gang plass til en kleshenger UTEN KLÆR PÅ. Så JA det er stappa der. Kan ikke si jeg plukket ut mye. Men jeg tok ut noen ting jeg kanskje tenkte var greit å starte med. Det er jo fine klær, mye av det er jo heller ikke brukt mer enn kanskje en eller to ganger. Så jeg tenker at kanskje noen andre får bruk for det og at jeg kan sitte igjen med et litt ryddigere klesskap og noen få kroner for det.

Tenkte derfor å poste det her også med litt info også ser vi hvordan det går! Alt ligger også ute på TISE! Linker til profilen min her.

Finner du noe interessant eller lurer mer på gjenbruk? Send meg en dm på instagram @sessahansen eller send meg en mail : cecilieleonsenhansen@hotmail.com


-Cecilie Hansen (Sessahansen)