Søk

Trés Chic

Advertisement

Helgen er her og jeg feirer den med nytt tilbehør i mobil samlingen min! I herlige farger, Gud så fint dette dekslet er!!! Kanskje favoritten gjennom fler år faktisk. i nydelige farger og et så herlig mønster. Og jeg elsker å sette fargerikt tilbehør til enkle antrekk. Slik som her

Nå skal jeg nyte restene av helgen. Og fortsette med felg prosjektet mitt. Så de blir klare i løpet av en uke eller to! God helg!


Koden sessahansen15 gir deer 15% frem til og med 7 mai! Kos dere masse!

www.idealofsweden.com


-Cecilie Hansen (sessahansen)
Kontakt 
Har du spørsmål om samarbeid, kommer fra en fortetningsvirksomhet som ønsker annonsering eller bare har et spørsmål du ønsker å stille meg ? Send meg en e-post så svarer jeg forløpende! 
FOLLOW @ INSTAGRAM

© 2023 by Annie Branson. Proudly created with Wix.com