Søk

Try this, Challenge

Her kommer noe nytt jeg skal prøve!! Hver måned skal jeg finne en ting jeg skal teste ut. Dette vil være ting kun basert på såkalte "kjerringråd" som jeg skal teste om funker. Det kan selvfølgelig være slik at noe funker for meg, men ikke nødvendigvis på andre. Men dette vil da være noe jeg prøver over 4 uker og så forteller om jeg mener det fungerer på ekte! Vi vet jo alle at det finnes masse råd og tips for forskjellige ting. Som gjerne er gamle råd som har eksistert lenge og råd som ikke nødvendigvis er så "fancy" eller koster mye. Det er alt fra hud og hår, ting i hjemmet og andre ting.


Det første jeg skal teste er.....


Kokosolje for hvitere tenner?Jeg har lest om de som har brukt bakepulver. Gjort reseachen min også forøvrig, ehe. Dette er jo veldig skadelig for tennene dine, logisk nok. Det er jo en type syre som da bryter ned emaljen på tennene dine veldig hvilket ikke er bra! Kokosolje derimot, sies å skal ha en blekende effekt over litt tid. Og det finnes jo mye produkter hvor de har brukt kokos og kokossykall og laget både dette svarte pulveret man kan pusse med og tannkrem. Men i dette tilfellet er det snakk om råolje fra kokos. Det sies også at det skal være bra for hud og hår. Men jeg skal nå teste denne på tennene.

Her er masken jeg bruker.


Bruker mye kokosolje til matlaging så har en boks fra før av. Den er kjøpt i Sverige på Hyper Mat. Dette skal jeg ikke erstatte tannkremen min med. Men jeg skal etter å ha pusset tennene mine med tannkrem pusse med kokosolje. Og håper jo selvfølgelig at dette kan fungere og at jeg får sett noen resultater på 4 uker. Jeg pusser hvert fall èn gang om dagen med kokosoljen hver dag i ca 2 minutter etter jeg har pusset de som vanlig med tannkrem. Jeg må si jeg har mine tvil til dette altså. Men om 4 uker vil jeg forteller om hvordan det har vært og skal ta et før og etter bilde for å se, har tennene mine faktisk blitt hvitere??

Her er jeg makeup fri 100%. En side av meg selv jeg har blitt mye mer komfortabel med. Dett er jo sånn jeg er. Så er vel kanskje på sin plass?


-Cecilie Hansen (Sessahansen)