Søk

Unboxing

To ting, som jeg både elsker og hater på samme tid. Det skal jeg fortelle nå. Det er når jeg bestiller noe, som jeg gleder meg til å få. Og den følelsen av å ha bestilt noe som man gleder seg til å få er så bra. Men så er det denne ventetiden da, frem til du får det du har bestilt. Den er ikke så herlig.. Jeg har hatt noen bestillinger i det siste fra forskjellige nettsteder, alle de har jo selvfølgelig blitt sendt med post nord. Som hvilket jeg ikke kan skryte så veldig av, dessverre.


De har opp til fler ganger levert pakkene jeg har bestilt alt for sent, og også greit å rote bort fler pakker i tillegg til å ha greit å levere en bakke til feil postkontor. Det syntes jeg er godt jobba. Men denne gangen har det gått greit, pakkene har kommet innenfor leveringstid, og har fått god oversikt med den nye post nord appen min. Der kan man legge inn sporings nummer og så få full oversikt over når pakken har blitt sendt, mottatt og ankommer. Det fine med appen er også at hvis du har fler pakker du venter kan du samle alle i appen. Mye enklere å holde oversikt enn å måtte finne bekreftelsen på mail og spore den på nettet. Så det er en pluss i boka til post nord, at de har en sånn app.

Kan godt hende de har hatt den lenge men jeg har ikke funnet ut av det før nå, og ble så positivt overrasket av det måtte jeg bare fortelle, haha.

Vesken er fra Nelly og er Day Gweneth - Day Birger et Mikkelsen i fargen Fog og den kan du finne her. Det fine med denne vesken er hvor mye den rommer og hvor enkel den er å få med seg. Den er myk, så er lett å håndtere, og har en liten lomme for småting på innersiden. Begge lukkemekanismene er glidelås. Denne veska bestilte jeg nesten bare pga ferie turen min. Trengte en veske som i seg selv ikke veide så mye men som rommet mye. Så da var denne midt i blinken, og til en hyggelig pris.


Skoene er fra Zalando. Merket er Even&Odd, med plattform såle. De finnes også i fler farger, og du kan finne de her. Selv har jeg aldri kjøpt noe fra dette merket før, men har lett etter slike type sko en stund så slo til her i et håp om at de er gode å gå i, i tillegg til å være fine.
Jeg handler såpass mye på nett at denne sporingsappen jeg har brukt nå i sammenheng med disse skoene og vesken jeg bestilte er liksom en ideell ting å ha for meg. Og spesielt når det ofte er et spesifikt post selskap som leverer pakkene. Alt på app er for min del helt perfekt.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)