Søk

Ut i naturen

Nå har dette nesten blitt en liten tradisjon. Jeg har de siste dagene ikke vært helt i toppform og derfor heller ikke foretatt meg noe annet utenom jobb. Jeg har tatt det med ro og sett meg nødt til å ta en tur til legen. Så derfor har jeg ikke blogget så mye og heller tatt tiden til å prøve å finne ut av hva som er galt og slappet av. Jeg har slitt mye de siste 4-6 ukene med at jeg får ekstremt vont i magen når jeg spiser. Uansett hva jeg spiser får jeg vondt i magen og sliter etter på med at smertene til tider blir såpass ekstreme at jeg har ikke orket å reise meg opp å rettet meg opp. Derfor har jeg heller ikke orket å foreta meg noe.. Men jeg og familien bestemte oss for å prøve å gå en tur, kanskje litt frisk luft og litt lett mosjon kunne hjelpe. Vi tok derfor på oss ute tøyet og tok turen opp i skogen. Selvom dette ikke hjalp så mye på magesmertene så var det nå koselig og vi var heldige med været!Meg og mammaen min


-Cecilie Hansen (Sessahansen)