Søk

Vår-Antrekk

I dag kom vårfølelsen for min del! Jeg har stort sett vært hjemme og inne de siste ukene, så selvom solen har kikket frem har jeg ikke fått kjenne på følelsen av at sommeren nærmer seg. Men i dag skulle jeg ut, samlet noen ærender jeg skulle ta og måtte da en tur ut. Og det passet seg både med vær og temperatur å ta frem skinnjakka i dag. Og da er det virkelig vår for meg. Det var deilig å kunne gå ut uten å føle jeg måtte pakke meg inn. Kjenne sola varme i ansiktet. Men samtidig må jeg være forsiktig, for er det litt vind kan den være kjølig og det er gjerne den man får den veldig ugreie vår-forkjølelsen av. Har hatt det før, og det varer som regel helt inn mot sommeren, og er nesten umulig å bli kvitt. Og det orker jeg ikke nå... Med tanke på omstendighetene. Så i dag siden jeg hadde ordnet meg litt tenkte jeg kjøre et antrekks innlegg! Og fortelle litt om plaggene!

jakke - Vero Moda genser - Gina Tricot bukse - ASOS klokke - Michael Kors

Jeg elsker å leke med farger på våren. Og i fjor fikk jeg en veldig kjærlighet for grønn. Den sitter fortsatt veldig igjen i år også. I tillegg syntes jeg denne er en super fin vår og sommer farge. Og selvom denne jakken er en skinnjakke, er den semsket så jeg føler den faktisk holder eller varmer litt mer enn en i vanlig skinn. Og oppå det hele de nye favoritt-buksene mine fra ASOS! Disse ledet jeg lenge etter, da det var umulig å oppdrive slike i riktig farge, passform og ikke minst lenge! Jeg er avhengig av god lengde om looken skal bli riktig! Disse kunne man bestille etter beinlengde, fra 30-34.

Ha en fin kveld videre! - Cecilie Hansen (sessahansen)