Søk

Vacay Mode

Nedtellingen startet for noen uker siden. Og jeg gleder meg sånn til å dra, kan nesten ikke vente! Jeg er ikke en person som har vært vandt med sydenreiser hver sommer, så å kunne dra i år gjør meg så utrolig glad og gira!Har kun vært i syden to ganger tidligere, på samme øya. Jeg har da dratt med familien til Kreta, ikke samme stedet da men samme øya. Så nå når jeg skulle dra på vennetur var jeg veldig glad for at destinasjonen ble et annet sted. Nemlig Kypros!!

Jeg skal sammen med tre gode venner av meg dra til Kypros i starten av August. Nærmere bestemt Ayia Napa. Vet dette egentlig blir ansett som et "party sted". Men det er ikke hovedgrunnen til at vi drar akkurat hit. Vi hadde sett på reise kjempe lenge ble ble liksom aldri enige om noe, så for at det i det hele tatt skulle bli noen tur måtte vi da ta et valg. Og tror alle ble fornøyd med valget.

Vi skal bo på Melpo-Anita Hotell, som ligger et lite stykke utenfor "barstreet" som det heter. Det er et roligere hotell med med avslappede områder, bedre enn å ha hotell i den værste party gata på hele øya. Vi ønsket vel alle muligheten til å kunne ha det rolig på dagtid, og heller ta å gå litt om vi ville ut å se noe. Har ikke vondt av å gå litt heller, tenker nå jeg.

Bildene ovenfor er hentet fra Tui sin hjemmeside. Link til hotellet i første bilde. (Ikke sponset)

Ser så utrolig frem til dette, kan nesten ikke vente. Vil denne uken både ta en del bilder og filme litt. Hvor mye jeg kommer til å skrive kommer veldig ann på hva vi foretar oss og om jeg tar med pcen. Men håper jeg får tatt den med og håper jeg får skrevet litt mens jeg er der nede.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)