Søk

Vannvittige dager - Sundet

Etter en liten pause fra bloggingen. For jeg trengte virkelig å komme til hekne igjen etter den ferien. Hørt fler si at de trenger en ferie etter ferien? Stemmer det ja, men sånn var det ikke for meg. Var rett hjem til hverdagen. Så trengte noen dager på å rydde, pakke ut, komme meg i jobb rutiner og rett og slett bli vandt til det igjen. Noen ting må prioriteres da, og valgte derfor ikke stresse sånn med å blogge noe tidligere denne uka da jeg hadde nok annet å drive med.

Men over til noe helt annet, som begynte i dag! I Eidsvoll/Sundet hvert eneste år på disse tider arrangeres Vannvittige dager. Og siden jeg jobber i en butikk i sundet skal jeg vise frem noe av sortimentet våres på dette innlegget. Vanvittige dager varer fra i dag 10 August t.o.m 12 August. Jeg jobber på Shimmeringclothing, en butikk med damemote i sundet. Rett ved bankplassen. Mer informasjon om Vannvittige dager kan du finne på våres Facebook side sammen med andre godbiter fra butikken her.

Velkommen innom for en hyggelig handel!


-Cecilie Hansen (Sessahansen)