Søk

Vurderingssak

Jeg sitter nå ennå oppe og funderer og vurderer. Frem og tilbake om jeg skal skrive ned alt jeg har på hjertet å dele det her. Det er så ekstremt mye. Og det er så mye forskjellig. Så jeg vurderer nesten å dele det opp. Men så er jeg også veldig usikker og redd for at jeg skal støte noen eller at det å dele tankene og meningene mine vil gjøre vondt verre. Samtidig føler jeg det er et behov for det.


Noe av grunnen til at jeg ikke har skrevet så mye etter jeg startet opp igjen her skyldes det at jeg ikke har det så alt for greit om dagen. Og jeg skjemmes ganske mye av å snakke om dette. Men det sies det skal hjelpe å dele det. Å få sluppet de kiloene av skuldrene. Puste ut litt. For i bunn og grunn er det ikke noe å skjemmes over. For jeg er jo ikke alene om dette. Selv hvor ensomt det føles.På en måte tenker jeg dette kan være greit å få gjort. Overvinne frykten over å føle meg ganske sårbar. Men for øyeblikket skriver jeg fra telefonen. Macen min tok kvelden her om dagen så jeg må finne meg en annen arbeidsstasjon. Og det blir nok en Windows PC og det er jo typ det samme som å lære å gå på nytt! For jeg har hatt mac i 7 år og ikke rørt annet omtrent så hahah kan bli artig det.

Men jeg tror jeg kommer til å ville åpne meg mer her på bloggen, rett og slett fordi jeg føler disse ”tingene“ er med å hemmer kreativiteten min veldig. Så kanskje det å dele det med dere som leser bloggen min kan hjelpe meg å fjerne den sperren. Det vil tiden vise.-Cecilie Hansen (sessahansen)