Søk

Windy

Det er Lørdag og nok en dag på fjellet. I dag var planen å dra mot Oppdal i håp om å få fanget fjellreven på minnekortet. Sist gang vi prøvde dette var det uten hell... De var da ikke å se og det var i tillegg veldig mye folk der oppe da sammen med oss. Så skjønner godt at den trakk seg litt unna da. Denne gangen derimot fikk vi det vi kom for! Etter mange timer, med venting og hakkende tenner tittet den frem. Personlig har jeg aldri sett de på denne måten. Har bare sett bilder fra da foreldrene mine var på tur uten meg. Men nå fikk jeg faktisk selv se de! Og hvor gøy er ikke det! De tittet frem, selv med all den vinden. Det blås helt sykt på toppen der, så snøen føyk. I tillegg til dette var det bitende kaldt.. Så vi var godt kledd for anledningen! Jeg tenkte faktisk å vente med å dele bildene av fjellreven til i morgen. Så nå kommer det noen bilder av en godt innpakket Sessa. For jeg fryser lett, så litt rart at jeg liker å være ute om vinteren ahah.
Bildene ovenfor er alle tatt av pappa, haha det er en viss forskjell på hvordan vi tar bildene våre og hvordan resultat vi ønsker. Syntes de ble veldig kule i dette tilfellet så måtte bare slenge de med!
Syntes det er veldig gøy å skrive om friluftslivet, så håper dere syntes det er gøy å se og lese om og! Vi skal riktig nok hjem igjen i morgen og da blir det nok en stund til neste gang tror jeg. Men fjellrev bildene kommer som sagt i morgen når jeg har fått sett igjennom alle og valgt ut de aller beste! -Cecilie Hansen (Sessahansen)