Søk

Winter blue

Det er leeenge siden jeg postet noe interiør relatert så tenkte å feire at det er fredag med ei lista titt på min "lady cave"! Og det vakreste med vinteren, er de snøtunge trærne og de blå og rosa tonene på himmelen når sola skinner og gradestokken viser -15 grader! Dette var en slik dag! Og jeg har hentet inspirasjonen min til de kalde tonene fra nettopp vintermånedene. Og derfor har jeg fargelagt rommet i dus blå toner!

Har ennå ikke greid å brenne opp lysene fra adventsstaken min så fortsetter å bruke de til de er brent ned. Jeg kommer garantert til å gjøre noe annet til neste jul og vil ikke kaste bort lys så de får bare stå til de er borte haha.Og her er det nye tilskuddet blandt møblene mine! Her har jeg også gjort et kupp. 40% på bohus. Kostet meg nesten 1000 kr men vel verdt det. For med denne fikk jeg også oppbevaringsplass, riktig farge som matchet hodegal og sofa + noen ekstra sitteplasser. Denne gjorde seg best i sofa hjørnet men vel så godt ved bein enden på senga.
Og utsikten fra soverommet mitt er upåklagelig. Jeg har vært heldig med plasseringen og har solen skinnende inn vinduene mine dagen lang! -Cecilie Hansen (Sessahansen)