Søk

Work it

Helgene nå fremover blir for min del korte. Og denne uken begrenset hvor mye jeg kommer til å skrive. Jeg har satt meg opp på helgejobbing hver eneste helg uten om èn helg før jeg drar på ferie og fulle dager denne uken. Men det blir desto bedre når Juli måned er over. Jeg kommer til å ha en hel uke nå med fulltid jobbing som sagt, så hvor varierte og innholdsrike innleggene mine blir fremover det vet jeg ikke. Jeg er jo egentlig vandt med mindre jobbing i ukedagene da jeg er ekstrahjelp.


Men tanken var å dele litt fra butikken jeg jobber i denne uken, det er en liten butikk i sundet Eidsvoll her jeg bor, for damer. Trives veldig her, og deilig med kort vei til jobb. Og både i går og i dag kom det masse nytt og fint i butikken! Og har allerede lagt min elsk på noe av det, som kommer her
Plaggene på bildene er fra merket ICHI som jeg personlig har blitt veldig glad i ganske fort i løpet av den tiden jeg har jobbet her. De har klær for både de litt yngre og voksne damer. Så kolleksjonene dems er varierte nok til å passe fler aldersgrupper. Favoritten min fra disse er nok den rutete dressen. Og ble du også litt interessert i noen av disse antrekket finner du de hos oss i ShimmeringClothing i Eidsivagata 7, Eidsvoll.


-Cecilie Hansen (Sessahansen)